Ekerummästerskapet

Ekerummästerskapet 2020

Fredagen den 26 juni kommer vi för 3:e året i rad att arrangera Ekerummästerskapet som i sitt nuvarande upplägg har blivit en succé med ca 100 deltagare. Tävlingen avslutar Ekerumveckan och är öppen för alla medlemmar i Ekerum GK.

Vi kommer att ha kanonstart och spela i olika HCP-klasser och tanken är att alla medlemmar oberoende av HCP skall kunna vara med. Förutom att vi kommer att kora mästare i olika klasser med lägst nettoscore utser vi också klubbmästare i dam och herrklass för de som har lägst bruttoscore.

Tävlingen sponsras liksom förra året av Svensk Fastighetsförmedling vilket vi är mycket glada för. Vi kommer under tävlingen att uppmärksamma att klubben fyller 30 år med diverse överraskningar.

Direkt efter målgång kommer en grillbuffé att serveras på en förhoppningsvis solbelyst veranda.
Vi har ingen startavgift och priset för att delta i grillbuffén är
endast 150 kr.

Resorten och klubben kommer även att informera om aktuella frågor i samband med prisutdelningen.

Välkommen att anmäla er till en förhoppningsvis spännande Ekerummästerskap!

Rolf Gustafsson

Tävlingsledare