Ekerummästerskapet

Ekerummästerskapet 2019.

Den 28 juni kommer vi att arrangera Ekerummästerskapet för medlemmar där vi också kommer att kora en dam- och en herrklubbmästare för de som har lägst bruttoscore i openklassen.
Vid färre än 3 deltagare anmälda i Dam- eller Herrklassen så koras den som har lägst bruttaresultat från de övriga klasserna till klubbmästare
I alla övriga klasser koras den med lägst nettoresultat till Ekerummästare.

Vi kommer att ha kanonstart och spela i olika handicapklasser och tanken är att alla medlemmar oberoende av HCP skall kunna vara med.

Direkt efter målgång kommer en grillbuffé att serveras på en förhoppningsvis solbelyst veranda.
Vi har ingen startavgift för tävlingen och priset för att delta i grillbuffén är endast 150 kr.

Resorten och klubben kommer även att informera om aktuella frågor i samband med prisutdelningen.

Välkomna

Rolf Gustafsson