Herrgolf 2024

Herrgolf 2024

Välkomna till Ekerum GK:s Herrgolf 2024, Tävlingen du inte vill missa.

Den här tävlingen riktar sig till manliga golfare oavsett ålder eller hcp-nivå och spelas söndagar med första starttid mellan kl.12:30 och 14.00

Herrgolfen är tävling som ger möjlighet för alla att dels tävla med ett gäng glada golfare och på så sätt träffa nya framtida spelkamrater på Ekerum.
Ta chansen och mät dina kunskaper i ett glatt gäng golfare i olika åldrar. Här har vi kul när vi spelar och alla kan vara med.

Tävlingarna spelas som slaggolf+5 och ”kryddas” med en lagtävling eller matchspel i bollen vid varje enskilt tillfälle för att spetsa tävlingen lite extra.
Under året spelas även löpande en Eclectic-tävling för Långe Jan respektive Långe Erik som du följer på Golf.se

Säsongen är planerad till totalt 17 tävlingstillfällen och ger dig som spelare möjlighet att spela bara enskilda tävlingar eller om Du så önskar delta i de flesta tävlingstillfällen som erbjuds.
Många blir sporrade att spela många av tävlingstillfällena för att tampas om poängen som man samlar i ligan och ger en slutlig segrare.

Vid varje tävlingstillfälle utses resultatet för första, andra och tredje placering i både den individuella samt den lagmässiga tävlingen.

Priser som delas ut är i form av presentkort på Ekerums Resort Öland.

Vi korar vid säsongens slut årets HERRGOLFARE 2024 vid säsongsavslutningen den 2 oktober. Vinnare blir den som har högst sammanlagd placeringspoäng över säsongen.
Det koras också en vinnare av eclecticen på Långe Jan respektive Långe Erik, historiskt har det varit rysligt spännande på slutet av säsongen

Dina samlade poäng ser du i Order of Merit- Herrgolf under säsongen på Golf.se

Herrgolfen erbjuder dig alltså möjlighet att spela en enskild tävling eller om Du så önskar en kamp om titeln HERRGOLFENS KUNG 2024.

Anmälan sker via Min Golf eller vår hemsida fram till kl. 20:00 två dagar före tävling.
Startlista publiceras senast kl. 18:00 dagen före tävling.

Startavgift 60:- sek och eventuell tävlingsgreenfee betalas i samband med anmälan via Min Golf.

Under fliken Spelschema 2024 kan Du enkelt få en översikt över tävlingsdagar och starttider.

Varmt välkomna
Conny Jacobsson
Tävlingsansvarig
Tfn 0704443952
jacobsson.conny@telia.com