Informationsdag nya medlemmar

Information för nya medlemmar Ekerum GK

Söndagen den 28 april inbjöds samtliga nya medlemmar i Ekerum 2019 till en information om Ekerum GK och Resortens olika aktiviteter. För de som önskade fanns även möjlighet att anmäla sig till en 9-håls 2-mannascramble med lottade lag.

Det blev ett mycket spännande och trevligt möte med nya medlemmar där deras förväntningar på medlemskapet i klubben stod i fokus samt information om klubbens olika aktiviteter.

Björn Ljunggrens projekt Handicapgrupp 30-54 var intressant för många av de nya medlemmarna och Björn kommer nog att få se flera av de som deltog i sammankomsten anmäla sig till denna aktivitet.

Vi räknar med att gå ut med ytterligare en inbjudan för att informera de drygt 100 ny medlemmar som kommit till son nya medlemmar till klubben detta år.

Rolf Gustafsson

Taktikgenomgång inför golftävlingen

Informationen innehöll även en räksmörgås