Herrgolf

Herrgolf 2021

Välkomna till Ekerum GK:s herrgolf 2021


Tävlingen riktar sig till manliga golfare oavsett ålder eller hcp-nivå och spelas fredagar (med några undantag) med första starttid som i regel är mellan kl.13:00 och. 14.00( med några undantag).

Denna tävling är en möjlighet för alla att dels tävla med ett gäng glada golfare samt träffa nya framtida spelkamrater på Ekerum. Ta chansen och mät dina kunskaper i ett glatt gäng golfare i olika åldrar.

Tävlingarna spelas som slaggolf+5 och ”kryddas” med en lagtävling vid varje enskilt tillfälle. Under året spelas även löpande en Eclectic-tävling för Långe Jan respektive Långe Erik som du följer på Golf.se

Säsongen är planerad till totalt 24 tävlingstillfällen och ger dig som spelare möjlighet att spela bara enskilda tävlingar eller om Du så önskar delta i ett seriespel löpande under säsongen.

Vid varje tävlingstillfälle utses resultatet för första, andra och tredje placering i både den individuella samt den lagmässiga tävlingen. Priser som delas ut är i form av presentkort på Ekerums Resort och Golf.

Vi kommer att kora årets herrgolfare vid säsongsavslutningen den 24 september. Vinnare blir den som har högst sammanlagd placeringspoäng över säsongen.

Herrgolfen erbjuder dig alltså möjlighet att spela en enskild tävling eller om Du så önskar en kamp om titeln HERRGOLFENS KUNG 2021. Dina samlade poäng ser du i Order of Merit- Herrgolf under säsongen på Golf.se

Anmälan sker via Min Golf eller vår hemsida fram till kl. 18:00 dag före tävling.
Startlista publiceras senast kl. 20:00 dag före tävling.

Startavgift 60:- sek och eventuell tävlingsgreenfee betalas i samband med anmälan via Min Golf.

Under fliken Spelschema 2021 kan Du enkelt få en översikt över tävlingsdagar och starttider.

Varmt välkomna
Conny Jacobsson
Tävlingsansvarig
Tfn 0704443952
jacobsson.conny@telia.com