Boken Ekerum – en tidsresa

Boken Ekerum – en tidsresa

Vi har nyligen tagit fram en helt ny bok om Ekerum på Öland. I samverkan med Ekerum Resort så lanserades boken den 14 juli på anläggningen. Boken ger en spännande inblick i gårdens historia alltsedan förhistorisk tid och fram till den nutida verksamheten. Många är de entreprenörer som haft sin utkomst från Ekerum. Boken skildrar med text, fotografier och akvareller många levnadsöden och sätter in gården i sitt öländska sammanhang under olika epoker.

Boken är i formatet 235 x 250 mm, inbunden med ett omslag som präglas av den öländska kalkstenen. Rikt illustrerad, inte minst genom Annika Wihls akvareller.

Förutom ökad kunskap om kulturarvet på en unik och händelserik gård kopplar den samman historia och nutid genom en attraktiv konferens – och golfanläggning och på så sätt kan boken ge ytterligare perspektiv kring dagens aktiviteter och evenemang på Ekerum. Boken skulle även kunna användas för kommande fastighetsägare på Ekerum vid fastighetsförmedling.

Boken finns att köpa i Ekerums reception och i bokhandeln där utpriset är 299: -. Om ni önskar beställa exemplar till ert företag för att användas som gåva nu till jul eller representation kring ert engagemang för Ekerum Resort så kan ni göra det till undertecknad för ett pris av 200: – per exemplar.

Med vänlig hälsning från

Rolf Danielsson och Annika Wihl

Mail:             rolf.e.danielsson@gmail.com               annika@annikawihl.se

0709 32 56 57                                          0739 07 00 16