Tävlingar

Tävlingssäsongen 2019

Till årets tävlingssäsong har vi 80 tävlingar inplanerade.

Öppna tävlingar.
17 öppna tävlingar varav 2 singel- och 15 partävlingar inklusive Ekerumveckan.

Seniorgolf.
Totalt 15 singel / partävlingar.
Spelformen är singel slaggolf och poängbogey. Nytt för i år är att det även finns några partävlingar inplanerade.
Vid två tillfällen kommer seniorgolfen att spela utanför Ekerum. I maj månad på Ölands GK och i september åker vi till Saxnäs.

Onsdagsgolf.
17 singeltävlingar

Herrgolf.
22 Singeltävlingar

Juligolf. (Ersätter senior- och Onsdagsgolf under juli månad)
5 singeltävlingar.

Damgolf.
Vid 7 tillfällen spelar vi 9 eller 18 hål under lättsamma former där huvudsyftet inte är tävlingsmomentet utan mer
att lära känna varandra och delta.

President Cup.
President Cup är en turnering i Matchspel som spelas under juli månad.

Seriespel.
Vi har anmält hela 8 lag, D50, D60, D70, H40, H50, H60, H70 och H80 till seriespelet i Smålandsserien, vilket är rekord för klubben. Vi har 2 hemmamatcher, D50 och H80.
Dessutom kommer ett D60-lag att delta i en matchspelsserie med 5 andra klubbar.

Elitlaget.
På grund av tidsbrist deltar vi inte med något lag i nationella seriespelet division 2 i år. Information om andra aktiviteter kommer. Har du Ekerum som hemmaklubb, högst 4,5 i HCP och är intresserad av att vara med så kontakta lagledaren Anders Mårtensson via mail info@kth-hallen.se

Ekerummästerskap.
För medlemmar planerar vi att den 28 juni genomföra ett Ekerummästerskap i olika klassar där vi även kommer att utse klubbmästare.
För mer information klicka här

Matchspel mot Ölands GK och Saxnäs.
Traditionsenligt kommer vi att genomföra matchspel mot våra grannklubbar Ölands GK och Saxnäs GK med minst 20 deltagare från klubben. Vi har hemmamatch mot Saxnäs GK och i seniormatchen mot Ölands GK.
Håll utkik efter anmälningslistorna till arrangemang.

Sverigefinal Hjärtgolfen
Ekerum GK har glädjen att få arrangera Sverigefinalen av Hjärtgolfen.
Hjärtgolfen är en golftävling för tjejer/kvinnor där vi spelar för att bidra till forskningen rörande kvinnors hälsa. Alla som deltar är med och skänker pengar via startavgiften till forskningen.

Vi ser fram mot en intressant och spännande tävlingssäsong 2019.

Anmälan till tävlingarna görs på Min Golf eller via Ekerums GK:s hemsida.

Tävlingskommittén Ekerum GK