Tävlingar

Tävlingssäsongen 2020

Öppna tävlingar.
17 öppna tävlingar, singel- och partävlingar inklusive Ekerumveckan.

Seniorgolf.
Totalt 20 singel / partävlingar.
Spelformen är singel slaggolf och poängbogey. Nytt för i år är att det även finns några partävlingar inplanerade.
Vid två tillfällen kommer seniorgolfen att spela utanför Ekerum. I maj månad på Ölands GK och i september åker vi till en ännu inte bestämd bana.

Onsdagsgolf.
19 singeltävlingar

Herrgolf.
24 Singeltävlingar

Juligolf. (Ersätter senior- och Onsdagsgolf under juli månad)
5 singeltävlingar.

Damgolf.
Vid 10 tillfällen spelar vi 9 eller 18 hål under lättsamma former där huvudsyftet inte är tävlingsmomentet utan mer
att lära känna varandra och delta.

President Cup.
President Cup är en turnering i Matchspel som spelas under juli månad.

Seriespel.
Vi har anmält hela 8 lag, D50, D60, D70, H40, H50, H60, H70 och H80 till seriespelet i Smålandsserien, Vi har 2 hemmamatcher, H70 och H80.
Dessutom kommer ett D60-lag att delta i en matchspelsserie med 5 andra klubbar.

Elitlaget.
På grund av tidsbrist deltar vi inte med något lag i nationella seriespelet division 2 i år. Information om andra aktiviteter kommer. Har du Ekerum som hemmaklubb, högst 4,5 i HCP och är intresserad av att vara med så kontakta lagledaren Anders Mårtensson via mail anders@amhab.se

Ekerummästerskap.
För medlemmar planerar vi att den 26 juni genomföra ett Ekerummästerskap i olika klassar där vi även kommer att utse klubbmästare.
För mer information klicka här

Matchspel mot Ölands GK och Saxnäs.
Traditionsenligt kommer vi att genomföra matchspel mot våra grannklubbar Ölands GK och Saxnäs GK med minst 20 deltagare från klubben. Vi har hemmamatch mot Ölands GK och bortamatch mot Saxnäs GK.
Håll utkik efter anmälningslistorna till arrangemang.

Vi ser fram mot en intressant och spännande tävlingssäsong 2020.

Anmälan till tävlingarna görs på Min Golf eller via Ekerums GK:s hemsida.

Tävlingskommittén Ekerum GK