God Jul och Gott Nytt År

.

God Jul och Gott Nytt År!

Hela året har vi blivit påminda om den……Världspandemin som lade sig som en blöt filt över hela 2020. Nu börjar året närma sig sitt slut och alla håller tummarna för ett ljusare 2021. Ingen kris utan att det har något gott med sig är ett känt talesätt och pandemin har faktiskt tvingat fram en del positiva förändringar. Omtanke och hjälpsamhet och nya sätt att umgås och en skjuts framåt för den digitala utvecklingen m.m.

Trots alla restriktioner har vi kunnat göra det vi älskar att göra, spela golf. Det är underbart att golfen fått vara det andningshål tillsammans med goda vänner som många så väl behövt. Det är också mycket glädjande att konstatera att golfen i Sverige under 2020 har fått 94 000 nya medlemmar. Många nya medlemmar har också hittat till Ekerums fina anläggning och medlemsantalet har i år ökat. Vi har kunnat spela på banor i världsklass. Tack Fredrik, som tillsammans med sitt banarbetargäng har hållit banorna i toppskick hela säsongen!

Trots alla begränsningar för tävlingar och samlingar har vi lyckats genomföra en hel del av de aktiviteter som vi planerade för 2020. Det har gått att anmäla sig till ett stort antal tävlingar. Vi har också arrangerat träningsläger för damer, Information för nya medlemmar, Golflyckan, HCP-grupp 30-54 m.m.

I vår verksamhetsplan som presenterades på årsmötet och hemsidan hade vi ett ambitiöst program med många olika aktiviteter och framförallt många arrangemang i samband med vårt 30-årsjubileum. Tyvärr fick vi ställa in allt detta, men förhoppningsvis kommer bättre förutsättningar att göra 2021 till ett bra år för klubben. Visste ni att det 2021 är 30 år sedan den klassiska filmen den ofrivilliga golfaren spelades in på Ekerum?

Nu tar vi nya tag inför 2021 och vi i styrelsen vill passa på och önska alla medlemmar, personal på Ekerum Resort och övriga golfare en….GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Styrelsen för Ekerum GK / Rolf Gustafsson ordförande