Nya Golfvänner

NYA GOLFVÄNNER!

Vill du träffa både nya och gamla golfkompisar i sommar samt kanske ta något gott att dricka eller äta efter en rolig golfrunda? Då är nedan aktivitet något för dig!

Vi vänder oss till både män och kvinnor i alla åldrar som vill utveckla sitt golfspel utan tävlingsmoment. I varje boll blandas spelare med olika hcp och i respektive boll går någon med god erfarenhet av klubbens verksamheter och som kan ge dig goda tips och råd om t ex, banan och om hur vi bör tänka för att spelet ska flyta på i en bra takt.

Under juni – augusti kommer vi att bjuda in till fem speltillfällen på både Långe Erik och Långe Jan med ett antal 3-bollar per tillfälle. Aktiviteten är främst för Ekerum Gk’s medlemmar och har ingen spelavgift. Det går dock bra att ta med en kompis i mån av plats till ordinarie greenfee-avgift (stäm då gärna av detta med aktivitetsansvarig innan önskat spel tillfälle).

Din anmälan görs alltid via Min Golf
Sök: Tävling, sätt in önskat speldatum och skriv in ”Nya golfvänner” vid fritext rutan.

De fem speltillfällena och första start tid är:

2023-05-22 14:06 Långe Erik
2023-06-07 11:02 Långe Jan
2023-06-20 15:02 Långe Erik
2023-07-03 10:06 Långe Jan
2023-08-01 13:02 Långe Erik
2023-08-14 10:06 Långe Jan

Du kontaktas via mail senast dagen innan med info om exakt start tid och namn på spelare i bollen.

Om du har någon fråga om ovan, hör gärna av dig till aktivitetsansvarig via mail:
helena@nerjavistadelmar.com

Varmt välkommen till en trevlig golfsommar på Ekerum Golfklubb