Hickorygolf

Vi är några medlemmar som alltemellanåt spelar golf med gamla klubbor som har hickoryskaft. Man gör det visserligen inte lättare för sig med hickoryklubbor – men roligare, eftersom det ger golfen en ytterligare dimension. Varje gång man träffar bollen rent, blir man jätteglad och när man inte gör det, så kan man skylla på klubborna!

För att ge fler medlemmar möjlighet att pröva på hickorygolf, så har vi fått en fast starttid.
Fr.o.m. den 11 augusti är du varmt välkommen till Långe Erik på tisdagar kl 16:00, då vi spelar 12 eller 18 hål. Vill det sig väl, så kanske vi så småningom kan utmana Södra Ölands Hickory Sällskap på en match!

Vi har i dagsläget inte några klubbor för utlåning men hoppas att kunna ordna detta snarast. Har du, i likhet med Stig-Helmers mamma, några klubbor som blomsterpinnar, skoblock eller tvättställning, så är det dags att tänka om –  vi kan säkerligen hjälpa till med renovering!

För mer information, kontakta Lasse Petersson 070-5103510, lasse.p53@telia.com. Eller bara kom till LE strax före kl 16:00 på tisdagar – du är varmt välkommen!

Anmälan sker via mingolf.

Med Bästa Hickory Golf Hälsningar

Lasse Pettersson, Lars Davidsson, Peter Nordwall, Gunnar Sundvall, Fredrik Carlsson