Tränare

Nu är jag tillbaka på Ekerum efter åtta år.
Det har hänt otroligt mycket sedan dess, både för mig och för Ekerum.
Ni som var medlemmar 2010 såg mig då som assisterande tränare.
Det ska bli jättespännande att få träffa nya som gamla medlemmar.Under de senaste åtta åren har jag vidareutbildat mig i idrottsvetenskap på Halmstad högskola.
Utbildade mig även till PGA tränare och sitter nu som ordförande i PGA-öst distrikt.
Tränare i Smålands golfförbundets utvecklingsteam, där vi tränar den kommande generationen elitgolfare.
Jobbade som assisterande tränare på Hyllikrookens golfcenter i Malmö och Haverdals GK en kortare tid.
Men under de fem senaste åren har jag jobbat på Oskarshamns GK som huvudtränare.
Ekerum har alltid varit en plats som legat mig varmt om hjärtat.
Att få ta del av Ekerums erfarenhet och drivkraft är väldigt inspirerande och utvecklande.
Jag går in med en positiv inställning och hoppas att få ta del av er upplevelse av Ekerum.Hoppas att ni ser fram emot 2019 lika mycket som jag gör!
Jag finns här för er och ska försöka hjälpa er så gott jag kan!
Så tveka inte att höra av er.
Vi ses!Med vänlig hälsning
Emil Widing Andersson