D60 Matchspel

20170803  Spelplats: Kalmar GK

20170817  Spelplats: Nybro GK

20170615
Den 15 juni var det dags för tantmatcher på Emmaboda Golfklubb som ligger i det natursköna Vissefjärda. Man kallar sig Sveriges vackraste golfbana – och har visst fog för detta! Anita och Lillemor, som körde på lokalkännedom, förvirrades av vägarbeten och stängda avfarter och  turistade lite på vackra småvägar i Torsås kommun, medan Margitta och Gun, som körde på GPS, gjorde en rejäl runda i Blekinge på vägen dit. Men allt gick bra och vi hade mycket trevligt på den roliga banan fastän vi fick storstryk av Ölands Golfklubb, som överlägset leder ligan.
Efteråt var det raggmunksfest. ( men Ölands golfklubb är bäst där också!).

Gun, Margitta och LIllemor. Bakom kameran Anita

Gun, Margitta och Lillemor.
Bakom kameran Anita
Putt för delning

20170518
Den 18 maj spelade vi matcherna hemma på ett soligt och trevligt Ekerum. Banan var som vanligt finfin och vi fick revansch för nederlaget i första matchen och vann den här gången med 6-2 mot Emmaboda. I elden var Lillemor, Gun, Birgitta och Monica. Kvar att möta i sommar är då Kalmar och Möre – inga lätta matcher. Och en av dem måste ju bli mot hemmaspelare! Men trevligt har vi och stämningen var mycket god i hela gänget.
IMG_1289 (2)
Ekerums och Emmabodas lag efter svettig match där Ekerum vann med 6-2
Nästa match spelas i Emmaboda
20170504
Det första mötet för säsongen gick av stapeln på vackra Ölands Golfklubb med många glada möten och vackert väder bland gullvivor och sippor. Tyvärr gick det inte så bra för Ekerumslaget, som förlorade mot Nybro med 2-6.
Vi tar det som en uppvärmning. En trevlig dag hade Lena, Margareta, Birgitta och Anita.
Nästa gång är det hemmamatch för oss och andra är i elden. Så då vinner vi förstås. (Vilka motståndarna blir då vet bara matchseriegeneralen Eva Bengtsson.)
Sedan slipper vi ju möta Nybro i deras hemmamatch.  Så vi kanske har en chans på deras trevliga bana där senare i sommar??