D60 Div. 1

20170603  Spelplats: Alvesta GK

20170910  Spelplats: Kalmar GK

20170910

Den avslutande omgången av D60 Smålandsserien gick av stapeln på Kalmars gamla bana.

Ekerums lag bestod denna gång av Ulla Murén Gustavsson, Barbro Rehnqvist, Monica Gustafsson och Lotta Strandberg som spelade singel och Barbro Rehnqvist och Margaretha Tolf , Ulla Murén Gustavsson och Ewa-Lis Pettersson som spelade foursome.

Solen tittade fram nästan hela dagen men efter allt regnande tidigare var banan mycket blöt varför tävlingsledningen hade beslutat om lägesförbättring på den finklippta delen.

Som väntat avgick Alvestas damer med segern och Ekerums lag slutade på en hedervärd femte plats av totalt 11 lag.

Vi tycker att vi börjar hitta formerna för laget och kommer att fokusera ännu mer på gemensamma träningar inför nästa år.

Lotta Strandberg
Lagledare

20170603

Den 3 juni var det dags för Ekerums D60-lag att spela seriespel i Alvesta.

Ekerumslaget representerades denna gång av Ulla Murén Gustavsson, Barbro Rehnqvist, Margaretha Tolf och Lotta Strandberg.

Dagen startade med 9 hål foursome och i denna deltävling fick Alvestalaget bästa resultat med 89 slag.

Efter andra ronden, 18 hål singelspel, stod det klart att hemmaspelarna var det starkaste laget med 246 slag.

Ekerum ligger efter första spelomgången på 6 plats av 11 deltagande lag.

Nästa deltävling gå i Kalmar 10 september.