Seniorgolf

Vi hälsar alla Seniorer – damer 50+ och herrar 55+ välkomna till Seniorgolfen som spelas under trevliga former.
Vi träffas måndagar och spelar 18 hål och därefter sker prisutdelning.

Startavgift är 40:- och tävlingsgreenfee är 400:-

.

Vi gör även utflykter till angränsande golfklubbar med reducerad greenfee.

Den 8 maj spelar vi på Saxnäs.
Greenfee 215:-

Den 29 maj spelar vi på Kalmar.
Greenfee 350:- inkl. kaffe och kanelbulle vid 9:an

Den 14 augusti spelar vi på Ölands GK.
Greenfee + lunch 310:- vid minst 20 personer annars
340:- vid minst 10 anmälda spelare

Den 11 september spelar vi på Möre GK.
Greenfee 150:-

Första starttid är kl. 10:00 på samtliga utflyktsbanor.

Anmälan och lottning sker på plats så var där i god tid.

Anmälan till seniorgolfen kan göras via vår kalender eller direkt på Golf.se senast kl 18.00 dagen innan för att lottning skall kunna göras via GIT-systemet. Efteranmälan kan göras även tävlingsdagen vid kansliet framtill 30 minuter innan start. Tävlingarna med starttider finns på Ekerums golfklubbs hemsidas kalenderfunktion. Eventuellt efteranmälda deltagare får gå i de sista bollarna. Startavgiften 40:- betalas vid kansliet innan tävlingen. Prisutdelning sker efter sista bollen kommit in för dagens tävling. För att få pris måste man vara närvarande vid prisutdelningen.

Årets seniorgolfare en Dam och en Herre koras den 25 september utifrån sammanlagt resultat under perioden 8 maj till 25 september

Om spelet måste avbrytas av tävlingsledningen (åska eller kraftigt regn) och samtliga spelare spelat minst 9 hål, gäller resultatet på de 9 första hålen.