Seniorgolf

Seniorgolf 2018

Seniorgolfen spelas vid 18 tillfällen på måndagar (utom den 15 maj som är en tisdag) under 2018 med start den 16 april och med avslutning den 24 september.

Vi kommer vid 2 tillfällen att spela Seniorgolfen utanför Ekerum.
Den 23 april spelar vi på Ölands GK och den 20 augusti på Saxnäs. Start vid dessa utflykter är kl. 09:30.
Anmälan och lottning sker på plats så kom i god tid före första start.

Seniorgolfen är öppen för damer 50+ och herrar 55+ med officiellt handicap och som är medlemmar i en golfklubb.

Spelformen är singel, slaggolf.
Startavgiften är 50:- och tävlingsgreenfee är 400:-

Prisutdelning direkt efter varje tävling.

För att få pris måste man ha ETH, Exakt Tävlings HCP, och dessutom närvara på prisutdelningen.

Om tävlingsledningen på grund av åska eller kraftigt regn måste avbryta spelet och samtliga tävlande spelat minst 9 hål gäller resultatet per de första hålen.

Anmälan görs via Min Golf  eller vår hemsida fram till kl. 18:00 dag före tävling.
Startlistan presenteras efter kl. 20:00.

Välkomna!
Ulla och Arne