Onsdagsgolf

Vi hälsar er välkomna till onsdagsgolfen 2017, en tävling som spelas t.o.m onsdag 27 september.

Tävlingen är öppen för alla som är medlemmar i en golfklubb och har officiellt HCP.

Startavgiften är 40:- och tävlingsgreenfee är 400:-

Vi spelar som vanligt singel, slaggolf eller slagtävling men har den här säsongen även lagt in 2 stycken partävlingar, en 2-mannascramble och en Irish Greensome (individuell anmälan, lagen lottas fram).
Vissa onsdagar kommer vi även att ha en lagtävling i singeltävlingen.
Anmälan görs via  Min Golf  eller vår hemsida  fram till kl. 18:00 dag för tävling.
Startlistan presenteras efter kl. 20:00.
Prisutdelning sker efter varje tävling, för att få pris måste man ha EGA Exakt tävlings-HCP och dessutom närvara på prisutdelningen.
Årets Onsdagsgolfare i Dam och Herr klass koras den 27 september.
Om tävlingsledningen p.g.a åska eller kraftigt regn måste avbryta spelet och samtliga spelare spelat minst 9 hål gäller resultatet per de första nio hålen.
Välkomna!

Ulla och Lillemor