Ekerum President Cup

Ekerum President Cup 2018

Är du Ekerum:s bästa matchspelsgolfare?

Vill du var med och spela Ekerum President Cup 2018?
Tävlingen kommer att vara ett årligt arrangemang och vänder sig till alla medlemmar i Ekerum GK.
Arrangemanget riktar sig till både kvinnor och män oavsett ålder och HCP.
Tävlingen spelar du efter ditt HCP och det är din nettoscore som räknas vid varje hål.

Första omgången kommer att spelas 2018-07-07 och då kommer samtliga att spela sin match i en gemensam start.
Följande omgångar kommer vara inplanerade i ett tidsfönster under 1 vecka där Du kommer överens med din motståndare när ni ska spela.

Resultatet meddelas till tävlingsledningen efter avslutad rond.

Omgång 1 och finaldagen spelas på Långe Erik. I övriga omgångar är det upp till varje match att själva bestämma bana.
Spelarna väljer själv vilken Tee de vill spela från.
För herrar är röd tee endast aktuell för de som är 70 år eller äldre.

Finalen kommer att spelas 2018-07-28. I samband med finalspelet så spelas även en slagspelstävling för alla som har deltagit i tävlingen där placeringarna 5 till 32 skall utses.
Samtliga deltagare kommer således minst att spela öppningsdagen och finaldagen.

Tävlingen är maximerad till 32 spelare och hela arrangemanget kommer att avgöras under totalt 3 veckor.
Vill du vara med och spela anmäler du dig via Min Golf alternativt via vår hemsida.
Sista anmälningsdag är 2018-06-30.

Priser utgår till de 3 bästa
Första pris: 1000:- (presentkort) och namn ingraverat i Ekerum President Cup’s vandringspris.
Andra pris: 500:- (presentkort)
Tredje pris: 250:- (presentkort)

Tävlingsavgift: 100:-

Välkomna