Damgolf

Damgolf 2018

Under sommarsäsongen 2018 har vi spelat damgolf på EKERUM  en gång i månaden. Vi har valt att inte fokusera så mycket på tävlingsmomentet utan mer att spela under lättsamma former och lära känna medlemmar i klubben som vi inte känner så väl.

Dessa träffar har varit mycket uppskattade och lockat 20-28 deltagare vid varje tillfälle.

Ambitionen är att utveckla damgolfen på EKERUM och att locka fler damer att spela golf. Kanske att delta i damdagar som ordnas av klubbar i närområdet eller ordna särskilda damträningar- möjligheterna till utveckling är många och det gäller att hitta något som passar alla. En del vill spela tävlingar och andra vill spela social damgolf. Förhoppningsvis kan vi till nästa säsong med förenade krafter hitta olika former av damgolf.
Har ni idéer om hur vi skall utveckla damverksamheten på EKERUM så hör av er till info@ekerumgk.se

Varmt välkomna önskar

Ulla, Carin, Maggan, Ing-Marie och Lotta