Tävlingar

Tävlingssäsongen 2018

Till årets tävlingssäsong har vi 82 tävlingar inplanerade vilket är rekord.

Öppna tävlingar.
17 öppna tävlingar varav 2 singel- och 15 partävlingar inklusive Ekerumveckan.

Seniorgolf.
18 singeltävlingar
Varav en spelas på Ölands GK och en på Saxnäs GK.

Onsdagsgolf.
18 singeltävlingar

Herrgolf.
24 Singeltävlingar

Juligolf. (Ersätter senior- och Onsdagsgolf under juli månad)
5 singeltävlingar.

Damgolf.
Vi spelar 9 eller 18 hål under lättsamma former där huvudsyftet inte är tävlingsmomentet utan mer
att lära känna varandra och delta.

President Cup.
President Cup är en turnering i Matchspel som spelas under juli månad.

Utflykter till andra banor.
Vi planerar att genomföra 2 stycken utflykter till andra banor i Småland för medlemmar.

Seriespel.
Vi har anmält hela 7 lag, D50, D60, D70, H50, H60 och H70 till seriespelet i Smålandsserien, vilket är rekord för klubben. Vi har 3 hemmamatcher, H40, H50 och H70.
Dessutom kommer ett D60-lag att delta i en matchspelsserie med 5 andra klubbar.

Elitlaget.
Vi har anmält ett herrlag till det nationella seriespelet division 2. Seriespelet kommer att avgöras på Nybro GK 20-21 juli. Har du Ekerum som hemmaklubb, högst 4,5 i HCP och är intresserad av att vara med så kontakta lagledaren Anders Mårtensson via mail info@kth-hallen.se

Ekerummästerskap.
För medlemmar planerar vi att den 29 juni genomföra ett Ekerummästerskap i olika klassar där vi även kommer att utse klubbmästare.
För mer information klicka här

Matchspel mot Ölands GK och Saxnäs.
Traditionsenligt kommer vi att genomföra matchspel mot våra grannklubbar Ölands GK och Saxnäs GK med minst 20 deltagare från klubben.
Håll utkik efter anmälningslistorna till arrangemang.

Swedish Golf Tour.
Under september kommer vi att arrangera en tävling för elitspelare med prispengar ingående i Swedish Golf Tour som arrangeras av Svenska Golfförbundet.

Riksfinal.
Vi har fått uppdraget att arrangera riksfinalen för H60 med 72 deltagare i september månad.

Vi ser fram mot en intressant och spännande tävlingssäsong 2018.

Anmälan till tävlingarna görs på Min Golf eller via Ekerums GK:s hemsida.

Tävlingskommittén Ekerum GK
Rolf Gustafsson / Leif Mellqvist