Resultat Ekerummästerskapet

.

Succé för Ekerummästerskapet

Fredagen den 29 juni var det premiär för Ekerumsmästerskapet, en tävling för alla medlemmar i Ekerum GK där vi även korade en klubbmästare, bruttoslag, i Dam och herrklass.

90 spelare kom till start och och segrare och Klubbmästare i damklassen blev Yvonne Blom på 83 slag och i Herrklassen Karl-Martin Härström på 71 slag, vilket är ett nytt banrekord från vit tee på långe Jan.

Klicka för större bilder.
Klubbmästarna Yvonne och Karl-Martin

Ekerumsmästare korades i 3 klasser med HCP. A-klass HCP: +5 – 9,9, B-klass. HCP: 10,0 – 19,9 och C-klass. HCP: 20,0 – 36,0. Vi hade även hoppats på en D-klass, HCP mer än 36, men där var det för få anmälda.

Ekerumsmästare i de olika klasserna blev:
A-klassen: Karl-Martin Härström
B-klassen: Eva Jr Andersson
C-klassen: Staffan Cedergren

A-klassen Karl-Martin

B-klassen Eva

C-klassen Staffan

Grattis till alla segrarna!

Vi hade en mycket uppskattad sponsor för tävlingen, Svensk Fastighetsförmedling, som sponsrade med ett stort uppskattat prisbord, pris för närmast hål, startkit och dricka och bananer.

Detta var det första Ekerumsmästerskapet och vi som jobbat fram detta koncept kommer inför nästa år se om vi kan utveckla det vidare och få ännu flera medlemmar i klubben att delta. Om ni har synpunkter på arrangemanget så hör gärna av er till någon i styrelsen.

Rolf Gustafsson / Tävlingsledare