Ekerumsveckan 2018

Ekerumsveckan  2018

Söndag 24 Juni.
Barncancerfonden
Spelform är partävling, 2-mannascramble på Långe Jan med första start kl. 07:30.
Startavgift 100.- och tävlingsgreenfee för icke medlemmar 400:-
Alla startavgifer och priser går oavkortat till Barncancerfonden.

Genom att anmäla dig så bidrar du till forskning och stöd till drabbade familjer.

Måndag 25 juni
Singeltävling
Spelform är singel slaggolf, spelas med handicap, Dam- och Herrklass på Långe Erik med första start kl. 07:30

Startavgift 100:- och tävlingsgreenfee för icke medlemmar 400:-

Tisdag 26 Juni.
BTE Bygger & Lindbytvätten
Spelform är partävling, Irish Greensome med kanonstart på Långe Jan med start kl. 08:30
Startavgift 100:- och tävlingsgreenfee för icke medlemmar 400:-

Tävlingens sponsorer BTE Bygger och Lindbytvätten

Onsdag 27 Juni.
Nordpoolen
Spelform är partävling, fyrboll/bästboll på Långe Erik med första start kl. 07:30
Startavgift 100:- tävlingsgreenfee för icke medlemmar 400:-

Tävlingens sponsor Nordpoolen

Fredag 29 juni.
Ekerummästerskapet
En singeltävling som passar alla då vi spelar både med brutto och nettoscore (scratch och handicap). Vi kommer också att kora en dam- och en herrklubbmästare för de med lägst bruttoscore (scratch) i open-klassen.
I de övriga klasserna koras den med lägst nettoscore (handicap) till Ekerummästare.
Bana är Långe Jan, kanonstart kl. 08:00

Läs mer om Ekerummästerskapet här

Sponsor för tävlingen är Svensk fastighetsförmedling

Välkomna att anmäla er till tävlingarna på Golf.se eller via vår hemsidas tävlingskalender