Ekerummästerskapet

.

Ekerummästerskapet 2018

Den 29 juni kommer vi att arrangera Ekerummästerskapet för medlemmar där vi också kommer att kora en dam- och en herrklubbmästare för de med lägst bruttoscore i openklassen.

Open/A-klass HCP: +5,0 – 9,9 Bästa bruttoresultat Dam och Herr blir klubbmästare
A-klass HCP: +5,0 – 9,9 Bästa nettoresultat Ekerummästare
B-klass HCP: 10,0 – 19,9 Bästa nettoresultat Ekerummästare
C-klass HCP: 20,0 – 36,0 Bästa nettoresultat Ekerummästare
D-klass Projekt 30-54 Bästa nettoresultat Ekerummästare

Spelform: singel Open/A-klass spelar slagtävling, B och C-klass spelar slaggolf och D-klass spelar poängbogey

Kanonstart (start kl. 08:00) på Långe Jan utom för D-klassen som har linjestart på Långe Erik

Tanken är att alla medlemmar oberoende av HCP skall kunna vara med (A-, B-, C- och D-klasserna spelar med handicap)

Direkt efter målgång kommer en grillbuffé att serveras på en förhoppningsvis solbelyst veranda.

Vi har ingen startavgift för tävlingen och priset för att delta i grillbuffén är endast 150 kr.

Vi glädjer oss åt att sponsor för tävling är Svensk Fastighetsförmedling.

www.svenskfast.se

Välkomna att anmäla er till första upplagan av Ekerummästerskapet.

Vi hoppas och tror att det kommer att bli en återkommande tävling för alla Ekerum GK.s medlemmar.