Projekt 30-54

Nu fortsätter vi med projekt 30-54 säsongen 2018

Torsdagen den 17 maj är det dags att på nytt, och för tredje året i följd samlas för en ny golfsommar tillsammans med vänner, vilka ännu har handicap mellan cirka 30 och 54.Projektets målsättningar framgår nedan.

Vi kommer att erbjuda spel vid tio tillfällen på endera Långe Erik eller Långe Jan, oftast under torsdagar och med första start kl. 13:00.

Eftersom en av våra viktiga målsättningar också är att bredda de golfsociala kontaktytorna sinsemellan, och inspirera till enskilt inbokade spel, så kommer vi att då och då inbjuda våra partners till att delta även om dessa har handicap understigande 30. Dessa kan vara medlemmar i vår klubb alternativt annan golfklubb och då spela mot erläggande av aktuell greenfee.

Projektets målsättning är:

• Kontaktskapande med likasinnade, relativt likvärdiga golfare, allt i syfte att inspirera till fortsatta och då inbokade spelrundor på våra 3 banor tillsammans med såväl välkända som nyvunna golfvänner.
  • Stödja våra medlemmar att snabbare nå officiellt handicap (36) eller gärna lägre än så.
  • Inspirera till fortsatt golfspel i en klubb, som aktivt tar vara på och utvecklar nya medlemmar samt de med högre handicap till fortsatta/gärna utökade spelambitioner.

Spelprogrammet för 2018 framgår här nedan.

Tiderna nedan kan av olika skäl, vilka nu inte kan överblickas, komma att förändras.Sådana ändringar kommer att meddelas i samband med att kallelser skickas ut.
Kallelser med detaljer för anmälan till respektive speldagar kommer månadsvis att skickas ut centralt med e-post från kansliet ungefär 10 dagar före första speltillfälle i månaden.
Kallelser skickas också från undertecknad i mån av tillgång till e-adresser.

Spelrundorna kan vara handicapgrundande för de som så önskar.

Torsdag 24 maj kl 10:30  Kostnadsfri ”Kom-igång-träning” på övningsrangen under ledning av
Karl-Martin, samt därefter en gemensam lunch i golfrestaurangen för de som
så önskar, följd av en sällskapsrunda på Lång Erik med första start kl 13:00.
Torsdag 31 maj kl 13:00 Sällskapsrunda Långe Erik
Torsdag 14 juni kl 13:00 Sällskapsrunda Långe Jan
Torsdag 28 juni kl 13:00 Sällskapsrunda Långe Erik
Torsdag 12 juli kl 13:00 Sällskapsrunda Långe Erik tillsammans med våra inbjudna partners
(makar, sambor, barn, vänner etc, vilka är medlemmar i Ekerum GK eller
annan klubb och med greenfee oavsett deras aktuella handicap)
Torsdag 26 juli kl 13:00 Sällskapsrunda Långe Jan
Torsdag 9 aug kl 13:00 Sällskapsrunda Långe Erik
Torsdag 23 aug kl 10:00 Kostnadsfri gruppträning på rangen kl 10:00-12:00, följt av
gemensam lunch kl 12:00 för de som så önskar, och sällskapsrunda
på Långe Erik med första start kl 13:00.
Torsdag 6 sep kl 13:00 Sällskapsrunda Långe Jan
Söndag 23 sep kl 13:00 Säsongsavslutning med sällskapsrunda Långe Jan tillsammans
med våra inbjudna partners (makar, sambor, barn, vänner etc, vilka
är medlemmar i Ekerum GK eller annan klubb och med greenfee
oavsett deras aktuella handicap), följt av avslutningsmiddag för de
som så önskar efter särskild anmälan.

Väl mött och varmt välkomna att vara med i projekt 2018

Med vänliga hälsningar Björn Ljunggren