Projekt 30-54

Projekt 30-54 september 2018

Nu fortsätter vi in i den tidiga hösten och detta års sista spelmånad för projektgruppen 30-54.
Alla vi som deltagit i projektet hittills detta år har kunnat njuta av ett varmt och alltför torrt golfväder, men nu får vi väl hoppas på något svalare väder med en smula regn då och då ute på de torra men ändå så välskötta banorna.
Vår ursprungliga målsättning har formulerats enligt nedan och den gäller alltjämt för oss med hcp mellan cirka 30 och 54, samt våra resp. partners (själva medlemmar i Ekerum GK alternativt mot erläggande av greenfee), oavsett dessas hcp om ni så vill.

Projektets målsättningar är:

1. Kontaktskapande med likasinnade, relativt likvärdiga golfare, allt i syfte att inspirera till fortsatta och då enskilt inbokade spelrundor på våra två banor tillsammans med såväl redan bekanta som nyvunna golfvänner.
  2. Stödja våra medlemmar att snabbare nå officiellt handicap (36) eller gärna lägre än så.
  3. Inspirera till fortsatt golfspel i en klubb, som aktivt tar vara på och utvecklar nya medlemmar samt de med högre handicap till fortsatta/gärna utökade spelambitioner.

Under september månad välkomnar projektet till följande speltillfällen:

Torsdag 6 sept kl 1300: Sällskapsrunda på Långe Jan med första start kl 1300, därefter var tionde minut till dess alla bollar kommit iväg. Rundan kan vara hcp-grundande för de som så önskar. Startordning och starttider meddelas var och en senast under onsdagen den 5 september.

Anmälan till: Björn Ljunggren senast under tisdagen den 4 september via e-post (helst) eller telefon.

Söndag 23 sept kl 1230: Sällskapsrunda på Långe Jan med första start kl 1230, därefter var tionde minut till dess alla bollar kommit iväg. Rundan kan vara hcp-grundande för de som så önskar. Startordning och starttider meddelas var och en senast under lördagen den 22 september.

Anmälan till: Björn Ljunggren senast under fredagen den 21
september via e-post (helst) eller telefon.

Eftersom vi denna dag avslutar säsongen för projekt 30-54, så kommer Mai och jag att äta middag efteråt i restaurangen eller i pizzerian. Vi ser naturligtvis mycket gärna att andra också hakar på detta tillfälle till att avrunda vår samvaro detta spelår med trivsam samvaro en stund med eftersnack på det ”nittonde vattenhålet”. Meddela mig på enklaste sätt om ni (med eller utan partner) vill vara med på middagen, så att jag kan boka lämpligt bord.

Glöm inte att vid anmälan tydligt uppge Dina kontaktuppgifter (golf-id, e-post och telefon)
Uppge också gärna Ditt aktuella hcp.

Väl mött och varmt välkomna till septemberspelen

Med vänliga hälsningar Björn Ljunggren
bjoernljunggren@telia.com